Türkiye’nin ilk ISCC sertifikalı biyoyakıtı
Arkas Bunker Bio24F

Geri dönüştürülmüş atıklar ve düşük kükürtlü yakıtlardan üretilen Türkiye’nin ilk biyoyakıtı Bio24F, gezegenimizi ve denizlerin dengesini korumak için hazırlanmış bir denizcilik yakıtıdır.

Hizmetlerimiz

Servislerimiz ve Hizmetlerimiz

YAKIT İKMALİ

Fiziksel Teslim

Tamamı özvarlık tanker filosu ile tüm Türkiye limanlarında gemilerin yakıt taleplerini karşılıyoruz.

ARMATÖRLÜK

Tamamı kendimize ait 6 gemimizle sizlere hizmet vermekteyiz.

YAKIT İKMALİ

Uluslararası Tedarik

Dünyanın tüm limanlarında armatörlerin yakıt taleplerini karşılıyoruz.

KİRALAMA

Filo gemilerimiz ve tecrübeli ekibimiz ile Akdeniz ve Karadeniz’in tüm limanları arasında sıvı yük taşımacılığı hizmeti vermekteyiz.

Ürünler

DENİZ YAKITLARIMIZ

Fuel Oil

Yüksek viskozitesiyle dikkat çeken Fuel Oil, ekonomik ve uzun seyirler için üretilmiştir.

Marine Gas Oil

Geleneksel yakıtlara kıyasla daha hafif ve daha temiz bir alternatiftir. MGO tipik olarak daha düşük viskozite ve kükürt içeriğine sahiptir ve azaltılmış emisyonlar sunar.

Biofuel

Biyoyakıtlarımız, geri dönüştürülmüş atıkların harmanlanması ile hazırlanmıştır. Fosil yakıtlara göre çok daha az  çevresel etki ile sürdürülebilir bir yaşam döngüsü sağlar. Biyoyakıtlar, geleneksel fosil yakıtların yerini almak üzere tasarlanmış olup, sera gazı emisyonlarını azaltmada önemli bir rol oynarlar.

ARKAS BUNKER FİLOSU

Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma
Amaçları’nı Destekliyoruz.

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları (SKA) dünyamızın karşı karşıya olduğu evrensel, toplumsal ve ekonomik sorunlara acil bir çözüm getirmek amacıyla Birleşmiş Milletler tarafından ortaya konan ve 1 Ocak 2016 tarihinde yürürlüğe giren küresel hedefleri içeriyor.

Gezegenimizi korumak, ana iş kollarımızdaki operasyonlarımızın evrensel etkilerini yönetmeyi ön planda tutuyoruz. İklim değişikliğiyle mücadele kapsamında evrensel etkilerimizi minimuma indirerek biyoçeşitliliğin ve doğal kaynakların korunması için çalışıyor, artı değer üreterek sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağlıyoruz.

Arkas Bunker olarak dünyaya ve topluma sorumlu bir şirket olma anlayışıyla, kaynaktan son kullanıcıya kadar uzanan değer zincirimizin her aşamasında Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarını benimsiyor, bu kapsamda önceliklendirdiğimiz 8 küresel hedefin desteklenmesine öncülük ediyoruz.

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK STRATEJİMİZ

İklim ve Çevre
Gezegenimizi korumak, toplumda barış ve refahı sağlamak, Ana iş kollarımızdaki operasyonlarımızın çevresel etkilerini yönetmeyi ön planda tutuyoruz.

İnovasyon
Arkas Bunker olarak sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda ilklere imza atmaya devam ediyoruz.

İletişim

Tüm yakıt ihtiyaçlarınız için size özel bir çözüm sunalım.

AdresLiman Caddesi ArkasBinası No:38 Alsancak35230 İzmir, Türkiye

Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field

Haberler

Arkas Bunker’dan Haberler

Arkas Bunker, İTÜ ZES Güneş Arabasına Elmas Sponsor Oldu

Elmas Sponsor olduğumuz İTÜ ZES Güneş Arabası Ekibi’ne, 22-29 Ekim 2023 tarihleri arasında Avustralya’da Darwin’den Adelaide’a gerçekleşecek, 40’tan fazla lokasyonda 10.000’den fazla katılımcının yarışacağı 3021 kilometrelik Bridgestone World Solar Challange…